Blanda konferens och fritid

Det är vanligt att arbetsgrupper som åker på konferens kombinerar det med en spa weekend. Och det är inte så konstigt egentligen. För när du och dina kollegor umgås i en mer avslappnad miljö och gör saker tillsammans utanför jobbet så kommer ni varandra närmre och kan därför arbeta tillsammans på ett bättre sätt. Så det är inte så konstigt varför många spahotell även är konferenshotell.

Och vem tycker inte om att åka på spa? Det är nog väldigt få personer som inte tycker om att slappna av på spa eller göra aktiviteter som ett spahotell kan erbjuda. Därför är det ofta ett säkert kort när en arbetsplats väljer att ha sin konferens just på ett spahotell. Kombinationen av spa- och konferenshotell finns det många av – inte minst i Sverige.

Ett spa som ger nya perspektiv

Här vill jag ge tips om spahotellet Yasuragi. Det är ett otroligt fint hotell med väldigt bra konferensmöjligheter. Eftersom att hela hotellet är inspirerat av Japan kommer din arbetsgrupp med stor sannolikhet att tänka på saker och ting utifrån perspektiv som ni inte brukar tänka ifrån. Och vem vet – det kanske leder till något jättebra?

På Yasuragi kan man även göra olika saker. De har allt ifrån spa och gym till olika yogaklasser. Så om det är någon i arbetsgruppen som inte vill spaa finns det andra aktiviteter att spendera tid på istället. Om Yasuragi inte känns rätt för just den här specifika konferensen du planerar finns det såklart många andra liknande hotell.